BELVÍZI VITORLÁS HAJÓVEZETŐI TANFOLYAM | JOGOSÍTVÁNY
A belvízi vitorlás hajóvezetői engedély: ez az engedély az európai kontinensen belül lévő vizeken használható, érvényes. Lényegében európai folyókon, tavakon, csatornákon a helyi szabályozások figyelembevételével. A belvizi vitorlás hajóvezetői engedély esetében a vitorlafelületben nincs szabályozás, viszont a teljes hajóhossz maximum 20 méter lehet, és a maximum befogadó képesség pedig 12 fő(a hajóvezetőt itt bele kell számítani). Amennyiben a hajó segédmotorja nagyobb mint 4 KW teljesítményű, akkor kisgéphajó-vezetői jogosítvány is szükséges a vezetéshez. A belvizi hajóvezetői jogosítvány tengeri vitorlázásra, hajóvezetésre nem érvényes.
Képzés helyszíne: Budapest | Képzés időpontja: minden hónap első keddjén | Képzés hossza: 27 óra elmélet + 8 óra gyakorlat
Részvételi díj: 123.000 Ft. / fő + 13.000 Ft hajóvezetői jogosítvány kiállításának díja
 
BELVÍZI MOTOROS HAJÓVEZETŐI TANFOLYAM | JOGOSÍTVÁNY
A kishajó, motoros hajóvezetői engedély a kontinens határain belül lévő vizekre érvényes. Így folyókra, tavakra, csatornákra egész Európában, természetesen a helyi szabályozások figyelembevételével is használható. Maximum 20 méter hajóhosszig, és 12 fő szállításáig, beleértve a hajóvezetőt is elfogadott az engedély. Jet ski vezetéséhez szintén ez a hajvezetői jogosítvány szükséges. Tengerekre nem érvényes.
Képzés helyszíne: Budapest | Képzés időpontja: minden hónap első keddjén | Képzés hossza: 24 óra elmélet + 4 óra gyakorlat (silver) /5 óra gyakorlat ( gold)
Részvételi díj: 105.500 Ft/ fő+13.000 Ft hajóvezetői engedély kiállítás díja
 
BELVÍZI KOMBINÁLT HAJÓVEZETŐI TANFOLYAM | JOGOSÍTVÁNY
A kombinált hajóvezető tanfolyam fontos előnye, hogy a belvízen hajózás esetén motoros és vitorlás hajóvezetői engedélyként is működik. Manapság a legtöbb bérhető vitorláshajó akkora teljesítményű motorral rendelkezik, amihez nem elegendő szimplán a vitorlás hajóvezetői egedély, hanem a motoros engedély is szükséges, ezért jöhet jól a kombinált képzés, ami mind motorcsónakra, jet-skire, vitorláshjóra is tökéletes. A kombinált hajóvezető engedély Európa határain belül használható belvízekre. A kombinált hajóvezetői engedélyt folyókon, tavakon, csatornákon egész Európában, természetesen a lokális szabályozás mellett lehet használni. A kombinált hajóvezetői engedély esetén a vitorlafelületben nincs korlátozás, viszont vitorlás és motoros hajónál is a hajóhossz maximum 20 méter lehet, a hajó maximális befogadó képessége pedig 12 fő (a hajóvezetőt is beleszámítva). A kombinált hajóvezetői jogosítvány nem érvényes tengerre.
Képzés helyszíne: Budapest | Képzés időpontja: minden hónap első keddjén | Képzés hossza: 27 óra elmélet + 13 óra gyakorlat (vitorláshajón és motoroshajón)
Részvételi díj: 206.500 Ft/ fő+13.000 Ft hajóvezetői engedély kiállítás díja
 
BŐVEBB INFORMÁCIÓK | JELENTKEZÉS
Természetesen szívesen szolgálunk további információkkal, ehhez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon: +361 / 240-0562 , vagy e-mailben:
 

Kapcsolat