VITROLÁSHAJÓK | EGYTESTŰEK, KATAMARÁNOK
2 kabinostól a 6 kabinos hajókig, egytestűtől a katamaránokig kínálunk hajókat economytól a luxus kategóriáig. Vannak akik a kényelmet, vannak akik pedig a sebességet részesítik előnyben, ezért cégünk a lehető legátfogóbb kínálatból biztosítja ügyfeleinek a választási lehetőséget. Mind az egytestű vitorláshajókat, mind pedig a katamaránokat úszó apartmanként tudjuk leginkább jellemezni. Szeparált kabinokkal ( francia ágyas, emeletes ágyas kivitelben), fürdővel, WC-vel, nappali-étkezővel, teljesen felszerelt konyhával rendelkeznek a hajók. Főként német, olasz és francia gyártók dolgoznak évről évre azért, hogy megalkossák a lehető legtökéletesebb, minden igényt kielégítő hajókat. Ennek köszönhetően a bérelhető hajók igen széles palettán mozognak.
 
 
MOTORCSÓNAKOK, MOTOROS HAJÓK
A száguldás, sebesség szerelmesei a vizen sem lesznek csalódottak, a sekélyebb partszakaszokat, eldugottabb öblöket is könnyen megközelíthetjük ezekkel a hajókkal. Tengeri hajóvezetői jogosítvánnyal egészen szép yachtokat is bérelhetünk akár 44-46 lábig, akik ennél nagyobb yachtokra vágynak, őket már személyzettel együtt várják a fedélzeten 5*****-os luxussal.
 
 
MELYIK HAJÓT VÁLASSZUK?
Mindenkinek más és más a helyigénye, ezért a hajó választásnal mindenképpen nézzük meg az alaprajzot, beosztást. A hajó típusa már a hajó méretét is jelzi a legtöbb esetben. (Pl. Bavaria 46: 46 lábas vitorláshajó) Ajánlatunkban minden esetben feltűntetjük, hogy a hajón hány kabin, fürdő található, továbbá a fontosabb felszereltséget is megadjuk. Amennyiben Ön kezdő hajóbérlő, úgy természetesen szívesen segítünk választani.
Tágasabb terekkel, nagyobb napozófelületekkel redelkeznek a katamaránok, ezeket nagyobb baráti társaságoknak, vagy akár 2 családnak is ajánljuk.
 
SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATKÉRÉS
Mindenki egy kicsit máshogy képzelés hajós nyaralását, mi pedig azért vagyunk, hogy a lehető legkörültekintőbben segítsük Önnek a szervezésben. Több, mint 10 éves hajókiadási tapasztalattal rendelkeznek munkatársaink, így biztosak vagyunk abban, hogy Önnek is sikerül megtalálnunk a megfelelő hajót megtalálni. Bővebb infomációkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: +361/ 240-0562 , vagy

 

 

 

Kapcsolat