HAJÓS UTAK-SAIL4FUN ÉLMÉNYVITORLÁZÁS
Saját szervezésű hajós útunk a Sail4Fun nevet viseli, ahogy már a neve is magában foglalja, a hajózáson túl különleges élményekkel is gazdagodhatnak résztvevőink. Minden év elején egy kicsit egzotikusabb tájra kalauzoljuk el a felfedező kedvű ügyfeleinket. Az évek során a Karib-térségben többször jártunk, Kubát is megcsodáltuk, 2017-ben pedig 5 hajóval vágunk neki a Seychelle-szigetek felfedezésének. Ezen túráinkon kényelmes katamaránokkal indulunk útnak, és a hajózáson túl, szárazföldi programokkal is készülünk, illetve hotelben is megszállunk.

Aktuális Sail4Fun élményvitorlázásunkról itt találhat bővebb információkat: http://www.primayacht.hu/sail4fun

INCENTIVE HAJÓS UTAK
Az egykor csapatépítő tréningeknek nevezett céges hajó utak, ma már sokkal inkább nevezhetőek incentive utaknak, ugyanis a résztvevők különleges nyaraláson vesznek részt ezeken a vitorlás utakon. Mivel minden cég más-más elképzelésekkel érkezik, ezért mi, az úti cél kiválasztástól elkezdve, a hajók bérlésén keresztül, egészen a hajóút lebonyolításáig vállaljuk a feladatokat. Az elmúlt 10 évben sok tapasztalatra tettünk szert a céges hajóutak megszervezésében és lebonyolításában, és minden esetben elégedett ügyfelekkel találkoztunk, akik közül sokan évről-évre visszatérnek. Természetesen ezekről az utakról a hajózáson kívül nem hiányozhatnak a csapatépítő vizi vetélkedők, szárazföldi programok, jóhangulatú közös vacsorák, naplemente túrák, fürdőzések.
 
AJÁNLAT KÉRÉS
Amennyiben jelentkezne élményvitorlázásunkra, vagy velünk valósítaná meg incentive céges hajós útját, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot és szvesen segítünk megvalósítani az elképzeléseit. +361 240 0562, vagy
 

 

 

 

Kapcsolat