HAJÓBÉRLÉS VILÁGSZERTE
Vitorláshajók, katamaránok, motorcsónakok, motoros yachtok. Ezek a hajótípusok mind megtalálhatóak kínálatunkban. Önnek csak az időpontot és az úti célt kell meghatároznia. Amennyiben nem tudja merre induljon segítünk Önnek térségismertetőnkkel. Válassza ki menüpontjainkból, hogy mely országot, térséget szeretné felfedezni hajóval. Amennyiben nincs hajóvezetői képesítése, úgy jelezze és professzionális hajóvezetőt biztosítunk Önnek hajós útjához.
 
 
ELSŐ HAJÓBÉRLÉSEM
Amennyiben Ön még nem bérelt hajót, de szeretné megismerni a nyaralás ezen különleges formáját, úgy jó helyen jár. Munkatársaink az ajánlat elkészítésén túl, megfelelő szakmai tapasztalattal segítik Önt a hajó kiválasztásában, az út során felmerülő költségekről is teljes körű tájékoztatást adnak, így nem kell váratlan helyzetekkel szembe találnia magát. További hasznos információkat olvashat itt: http://www.primayacht.hu/hajoberles/az-elso-hajoberlesem
 
 
HAJÓK MINDEN MENNYISÉGBEN
Vitorláshajók, katamaránok, motorcsónakok, motoros yachtok. Ezek a hajótípusok mind megtalálhatóak kínálatunkban. Önnek csak az időpontot és az úti célt kell meghatároznia. Amennyiben nem tudja merre induljon segítünk Önnek térségismertetőnkkel. Válassza ki menüpontjainkból, hogy mely országot, térséget szeretné felfedezni hajóval. 1-6 kabinos hajókig minden ügyfelünk megtalálja a megfelelő vízi eszközt a nyaralásához.
 
 
NINCS HAJÓVEZETŐI JOGOSÍTVÁNYOM
Amennyiben nincs hajóvezetői képesítése, úgy jelezze és professzionális hajóvezetőt biztosítunk Önnek hajós útjához. Természetesen ha Ön úgy érzi, hogy szeretné elsajátítani a hajóvezetés fortélyait, úgy mind belvízekre, mind tengerekre nyújtunk megfelelő képzéseket.
 
 
HOL BÉRELJEK HAJÓT?
Kattintson az alábbi képek valamelyikére, és olvassa el ismertetőnket, mely támpont lehet a megelelő úticél kiválasztásában.

HorvatorszagGörögországOlaszország

FranciaországKarib-térségSeychelles-szigetek

AmerikaÉszaki-térségTörökország

KubaTahitiSpanyolország

Kapcsolat