Amerikai vitorlásbérlés

Amerika vitorlásbérlés

Vitorlázás a tengeren túlon, Amerikában is tartogat csodálatos élményeket. Az Óceánok és tengerek a hajósok és vitorlázók igazi paradicsoma.
Egy rövid vitorlázás során az ember szembesülhet Amerikában a gazdagsággal és a szegénységgel, a kulturális értékekkel és az igénytelen giccsel, a színvonalas dokumentumfilmekkel és az embereket butító talk showkkal, a nemzetközi konyha műremekeivel és a hamburgerrel.
 Amerika éghajlata az ország fekvéséből eredően nagyon változatos. Keleti oldalán mérsékelt, Floridánal már szubtrópusi éghajlati öv jellemzi. Az időjárás Délre haladva egyre melegebb, Dél-Nyugatot elérve száraz. Az Észak-Csendes óceánon elhelyezkedő Hawaii államának éghajlata trópusi, Észak-Nyugati államaihoz érve óceáni. A szintén országterületen kívül fekvő Alaszka állam pedig sarkvidéki éghajlati övvel rendelkezik. Egy-két hét vitorlázás Amerikában garantáltan különleges élményeket tartogat.A hajóbérlés itt leginkább a motorosyachtokban merül ki, de természetesen a vitorlázás szerelmesei is épp úgy megtalálhatják számításaikat.

Amerikai vitorlásbérlés, ajánlatkérés és hajózási infók <---Kattintson ide