Kuba vitorlásbérlés

Kuba Vitorlásbérlés

Kuba az elmúlt években megnyitotta kapuit és kikötőit a külföldiek vitorlázók számára, így most már az idelátogató hajósok is találkozhatnak egyedülálló tengeri élővilágával. A jellegzetes karibi hangulat, salsa, rum, szivar, mindez egy vitorláson.

Kuba megunhatatlan sokszínűségével, egyediségével nem csupán egy alkalomra szóló vitorlás úticél. Csodás tengerpartjai - köztük Varadero hófehér homokos, végtelenbe nyúló strandjával, Havanna újjáéledő szépsége és a Kuba trópusi hangulata feledhetetlen élményt nyújt. Vitorlázás, hajózás Kubában , egy más világba kalauzolja a hajózás szerelmeseit.
Kuba fővárosának igazi varázsa a hangulata, különböző építészeti stílusai, széles sugárútjai és híres sétányai, történelmi nevezetességei, amit az UNESCO a Világörökség Tagjai közé sorolt. Hosszan elnyúló homokos tengerpartja mind fürdőzésre, mind búvárkodásra kiválóan alkalmas. Varadero nemzetközi hírű csodálatos üdülőhely Kuba szigetén. Hicacos-félszigetén több mint 20 km hosszú, fehér homokos strand és a színskála minden kékjét tükröző tenger várja az ideutazókat. Számtalan barlang, lagúna várja itt a vitorlázókat. Minimum egy hetes hajóbérlést javaslunk, hogy a nagy távolságokat kényelmesen be tudja járni. A hajózás mellett a búvárkodás kedvelői, a szárazföldi kalandok, a gasztronómiai élvezetekre vágyók sem fognak csalódni, ha ide látogatnak.

Kuba vitorlásbérlés, ajánlatkérés és hajózási terület infó <---Kattintson ide