TENGERI ,,B" KATEGÓRIÁS HAJÓVEZETŐI TANFOLYAM | JOGOSÍTVÁNY
Motoros és vitorlás hajóvezetői tanfolyam. Hibátlan vizsgateljesítés esetén a résztvevő B kategóriás tengeri hajóvezetői engedélyhez jut hozzá. Ez az engedély a VHF rádiós engedélyt is jelenti egyben.  A jogosítvány az Adrián, illetve Földközi-tengeren, többek között Törökország, Görögország, Olaszország vízein használható. Ez a hajóvezetői jogosítvány motoros és vitorlás hajó bérlésére , vezetésére biztosít engedélyt bruttó 30 tonnáig. Ennek a hajóvezetői jogosítvány típusnak nincs lejárata, belvízi vitorlázásra nem érvényes.
 
KÉPZÉSI LEHETŐSÉGEK
 
1 napos B kategóriás tanfolyam: csak elméleti képzés, budapesti irodánkban 4 órában. A tananyagot minden résztvevőnek biztosítjuk. A vizsgára Sibenikben van lehetőség, ahova a leutazás egyénileg történik. Azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek gyakorlati tudással, vagy adott esetben jet ski-t, kissebb motoro hajókat szeretnének bérelni, aminek vezetéséhez elegendő lehet a helyszíni felkészítés.
Részvételi díj: 320 Euró/ fő
 
4 napos B kategóriás tanfolyam: elméleti és gyakorlati képzés, aminek során folyamatosan hajón tartózkodva sajátíthatják el  résztvevők a vitorlázás alapjait. A hajóvezetői tanfolyamat Horvátországban tartjuk, 3-4 kabinos hajóval a résztvevők létszámáhaz igazodva. A képzést professzionális hajóvezető tartja, a tananyagot a hajón kapják meg a résztvevők. Mind elméleti, mind pedig gyakorlati felkészítést is magába foglal a tanfolyam. Azoknak ajánljuk, akik sem elméleti, sem gyakorlati tudással nem rendelkeznek még, és most ismerkednek a hajózással. A tanfolyam során a vizsgára is sor kerül. Lehetőség van kísérőt hozni, aki nem vizsgázik, csak utasként vesz részt.
Részvételi díj: 420 Euró/ fő ( nem tartalmazza a leutazást, ellátást, hajó üzemanyag díját, kikötői díjakat, helyiadót)
 
 
TENGERI ,,C" KATEGÓRIÁS HAJÓVEZETŐI TANFOLYAM | JOGOSÍTVÁNY
Sikeres vizsga esetén a vizsgázók egy a Horvát Tengerészeti Minisztérium által kiállított C kategóriás hajóvezetői jogosítványt kapnak, mely 5 évre érvényes. 30 bruttó tonnáig érvényes motoros és vitorláshajóra egyaránt. Mind a horvát, mind a nemzetközi vizeken használható, a VHF rádiós engedélyt is magába foglalja. A megszerzett tengeri hajóvezetői jogosítvánnyal akár munkát is vállalhat, és ellentétben a B kategóriás engedéllyel, országhatárokat is átléphet a vizen. Nme előfeltétele a B kategóriás tanfolyam, de érdemes már előképzettséggel érkezni, ugyanis egy jóval elmélyültebb ismereteket biztosít a hajózás tekintetében. A képzés csak elméleti, nem tartalmaz gyakorlati felkészítést. A képzés Zadarban van, ahova a leutazás egyénileg történik.
Részvételi díj: 870 Euró/ fő
 
BŐVEBB INFORMÁCIÓK | JELENTKEZÉS
Természetesen szívesen szolgálunk további információkkal, ehhez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon: +361 / 240-0562 , vagy e-mailben:
 

Kapcsolat